Dr Renaud

Dr Renaud heeft gekozen voor de meest doeltreffende werkstoffen afkomstig uit de mooiste schoonheidsbron: de natuur. Inderdaad: in vruchten, planten en in de zee zit alles wat onze huid nodig heeft. Dr Renaud is erin geslaagd de werkzame bestanddelen te selecteren en al hun efficiëntie in de verzorgingen tot uitdrukking te laten komen.

Opdat elk schoonheidsgebaar voor u een waar plezier wordt, heeft Dr Renaud het concept van “poly-sensorieel genieten” ontwikkeld. Zachte, wegsmeltende texturen, tedere kleuren, frisse parfums... een verzorging die uw zintuigen streelt en u zalig doet genieten.

Het merk werd ontwikkeld door Dr Renaud, de bekende Franse cosmetoloog en wordt al meer dan vijftig jaar in schoonheidsinstituten gebruikt. Duizenden vrouwen uit de hele wereld vertrouwen op deze producten en hun trouw is onze grootste trots.

La Biosthetique Paris

Het merk La Biosthetique Paris staat al sinds 50 jaar garant voor een duidelijk profiel, kwaliteitsproducten, innovaties, exclusieve diensten, de ontwikkeling van internationale haar- en beautytrends, alsook professionaliteit in serviceaanbod en samenwerking.

In het hartje van Parijs, aan de voet van de Arc de Triomphe, met zicht op de Eiffeltoren en slechts enkele meters verwijderd van de Champs-Élysées, bevindt zich het internationale hoofdkwartier van La Biosthetique.

Hier in Parijs, de hoofdstad van mode en schoonheid, ontwikkelde de biochemicus Marcel Contier reeds in het begin van de jaren vijftig het sensationele en innovatieve Total Beautyconcept van La Biosthetique.

Nog steeds ontwikkelen wetenschappers de producten van La Biosthetique in de modernste laboratoria, zonder dierproeven en op basis van actuele resultaten uit de cosmetica en de geneeskunde. De vervaardiging van de producten geschiedt aan de hand van de laatste wetenschappelijke kennis en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Alle producten zijn gebaseerd op een zorgvuldige, perfect afgestemde keuze van kwaliteitsgrondstoffen en zijn onderworpen aan de strengste dermatologische verdraagzaamheids- en doeltreffendheidtests in Duitse universitaire klinieken.

- Klokkeweit 37 1685 PP Zwaagdijk-West | Mobiel: 06-46065625 | E-mail: info@puur-natuur.info | Algemene voorwaarden
KvK: 37159778 | BTWnr.: 1874.85.185.B02 | Provoet: 308609 | AGB Zorgverlenersnr.: 96-010464 | AGB Praktijkcode: 96-60430 | KRP: 12227